Fortduinen Cromvoirt

in Cromvoirt was Suo Marte betrokken bij de herontwikkeling van recreatiepark Fortduinen. Het project is inmiddels verkocht.

Chaletpark de Wierde

Model Licht is ontworpen voor Chaletpark de Wierde in Den Oever

Chaletpark Holiday Hensbroek

In Hensbroek revitaliseert Suo Marte Chaletpark Holiday.

Nieuwe Boomgaard Oudkarspel

In Oudkarspel was Suo Marte betrokken bij de ontwikkeling van Park de Nieuwe Boomgaard.

IJmuiden schetsontwerp

Schetsontwerp voor herontwikkeling in IJmuiden

Chaletpark de Wierde Den Oever

Geplaatst op 28 april 2018

Het chaletpark ligt op het voormalig eiland Wieringen aan de Internationale beschermde Wierdijk. Omringd door water en op loopafstand van het Robbenoordbos, het IJsselmeer, de Waddenzee en het grootste aaneengesloten bollengebied van Europa.

Het chaletpark ligt op het voormalig eiland Wieringen aan de Internationale beschermde Wierdijk. Omringd door water en op loopafstand van het Robbenoordbos, het IJsselmeer, de Waddenzee en het grootste aaneengesloten bollengebied van Europa.  

Suo Marte Projectontwikkeling heeft de ontwikkeling van Chaletpark de Wierde ter hand genomen. Op het terrein zijn circa 90 kavels ten behoeve van de bouw van recreatiewoningen te koop. Na de verwerving is de aanleg van de infrastructuur ter hand genomen en is de verkoop van kavels gestart. 

Op Chaletparkpark de Wierde zijn ruime mogelijkheden tot het bouwen van recreatiewoningen. Zowel vergunningvrij als met omgevingsvergunning. Zie voor meer informatie de website van het project www.chaletparkdewierde.nl

Ga terug

Suo Marte Projectontwikkeling

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de diensten van Suo Marte? Neemt u dan vrijblijvend contact met on op door te bellen naar +31 (0)70 331 68 49 of stuur een mail naar info@suomarte.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contact pagina.

Contact