Fortduinen Cromvoirt

in Cromvoirt was Suo Marte betrokken bij de herontwikkeling van recreatiepark Fortduinen. Het project is inmiddels verkocht.

Chaletpark de Wierde

Model Licht is ontworpen voor Chaletpark de Wierde in Den Oever

Chaletpark Holiday Hensbroek

In Hensbroek revitaliseert Suo Marte Chaletpark Holiday.

Nieuwe Boomgaard Oudkarspel

In Oudkarspel was Suo Marte betrokken bij de ontwikkeling van Park de Nieuwe Boomgaard.

IJmuiden schetsontwerp

Schetsontwerp voor herontwikkeling in IJmuiden

Park de Nieuwe Boomgaard

Geplaatst op 01 oktober 2014

Aan de Provincialeweg te Oudkarspel was gedurende vele tientallen jaren lang een kwekerij en tuincentrum gevestigd. De locatie bood niet de mogelijkheid voor de noodzakelijke schaalvergroting.

Aan de Provincialeweg te Oudkarspel was gedurende vele tientallen jaren lang een kwekerij en tuincentrum gevestigd. De locatie bood niet de mogelijkheid voor de noodzakelijke schaalvergroting. Om die reden moest een nieuwe bestemming worden gevonden.

Suo Marte Projectontwikkeling heeft - in goed overleg met de omwonenden en de naastgelegen Camping de Oude Boomgaard - het terrein ontwikkelt tot een kleinschalig recreatiepark met hoogwaardige recreatiewoningen. Het project bevindt zich in de verkoopfase. Het betreft stenen recreatiewoningen van circa 50m². Verkoopprijzen beginnen bij € 124.750 von. Meer informatie vindt u op de website www.nieuweboomgaard.nl of via de verkopend makelaar Van de Giesen makelaars in Waarland T: 0226-422807 of E: info@vandegiese.nl .test test

Ga terug

Suo Marte Projectontwikkeling

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de diensten van Suo Marte? Neemt u dan vrijblijvend contact met on op door te bellen naar +31 (0)70 360 16 99 of stuur een mail naar info@suomarte.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contact pagina.

Contact